Hej,
Här kommer min andra del om min resa med EF till Los Angeles tidigare denna sommar. Dessa olika delar läggs upp 1 gång per vecka, i så många veckor som behövs för att berätta om hela resan...
 
Heldag i Hollywood & centrala Los Angeles

I slutet av första veckan fick vi en heldag i Hollywood. Vi åkte runt i våra gula skolbussar - med en massa roliga stopp! Vi började med att besöka den kända arenan Staples Center, som är hemmaarena för bland annat Los Angeles Lakers (basket) och Los Angeles Kings (ishockey). Staples Center har också stora konserter och har haft besök av bland andra Kelly Clarkson, Taylor Swift och Ariana Grande.
 
Utanför Staples Center
 
Statyer utanför arenan
 
Vi fick dessutom chansen att besöka Rodeo Drive - en shopping- och kändistät gata i Beverly Hills. Gatan är fylld av ett antal exklusiva affärer som säljer världens finaste och dyraste märkeskläder och -smycken.
 
Saint Lauren 
 
Dolce & Gabbana
 
 
Rolex
 

"Welcome party" i Malibu

Under första helgen hade vi ett "welcome party", alltså ett välkomstparty - för alla studenter, värdfamiljer, ledare och lärare som deltog i denna kurs. Vi höll till på en stor gräsmatta utanför en grundskola i Malibu. Vi hade en picknick med god mat. Dessutom hade vi en DJ som spelade bra musik och vi hade en mycket trevlig kväll!
 
Alla värdfamiljer samlades, åt mat och hade trevligt
 
Min värdpappa - Byron - i fokus, utan att han är medveten om det...
EF, EF Ambassador Sweden, EF Education, EF Språkresor, EF Sverige, Education First, Los Angeles,

Kommentera

Publiceras ej